Κλινική διαιτολογία

Κλινική διαιτολογία

Η παχυσαρκία, και η υιοθέτηση ενός δυτικού τρόπου διατροφής έχει επιπτώσεις στην υγεία και στην μακροβιότητα, και συνδέεται με διάφορα χρόνια προβλήματα υγείας. Η βελτίωση της ποιότητας διατροφής και η μείωση του λίπους του σώματος σε συνδυασμό με αγωγή ή συστάσεις που ο θεράπον ιατρός σας έχει προτείνει αποτελούν την 1η γραμμή αντιμετώπισης. Αρκετά προβλήματα υγείας συσχετιζόμενα με την τροφή υφίενται αλλάζοντας τον τρόπο διατροφής σας ωστόσο,  η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου διατροφής δεν αποτελεί προσωρινή αλλά μόνιμη λύση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Στο γραφείο της κας Μίαρη πραγματοποιούνται παραπομπές τόσο από την ίδια όσο και από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και αντιμετωπίζονται από κοινού κλινικά περιστατικά των οποίων η εξέλιξη σχετίζεται με την διατροφή όπως:

9

καρδιαγγειακά νοσήματα

9

διαβήτης

9

αντίσταση στην ινσουλίνη

9

υπέρταση

9

γαστρεντερικές παθήσεις (όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ελκώδης κολίτιδα, γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση, κοιλιοκάκη, λιπώδης διήθηση και άλλα)

9

οστεοπενία και οστεοπόρωση

9

διατροφική υποστήριξη σε καρκινοπαθείς

9

ενδοκρινολογικές διαταραχές

9

μεταβολικό σύνδρομο

9

διαιτολόγια ύστερα από επεμβάσεις χειρουργικής παχυσαρκίας

9

ηπατοπάθειες

9

βελτίωση ανοσοποιητικού συστήματος

9

δυσκοιλιότητα – διάρροια

9

σιδηροπενική αναιμία

9

υπερλιπιδαιμία

9

υπερχοληστερολαιμία

9

υπερτριγλυκεριδαιμία

9

αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος

9

πολυκυστικές ωοθήκες και άλλα

Η διατροφή που προτείνεται ακολουθεί τις εθνικές συστάσεις της μεσογείου και μπορεί να ακολουθηθεί από όλη την οικογένεια με όφελος για την υγεία όλων των μελών της.

Επιπλέον υπηρεσίες

Κοινοποίηση

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα με τους φίλους σας!