Κόστος υπηρεσιών

Κόστος Υπηρεσιών

Το κόστος των υπηρεσιών εξαρτάται από τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε να πραγματοποιήσετε.

Για εσάς έχουμε διαμορφώσει τιμές για εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής και τιμές για 15ήμερα προγράμματα διατροφής, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την μορφή της συνεργασίας που σας ενδιαφέρει.

Αναλυτικότερα,  στις εβδομαδιαίες συνεδρίες λαμβάνετε 1 εβδομαδιαίο διαιτολόγιο με επισκέψεις 1 φορά την εβδομάδα, ενώ στις 15ήμερες συνεδρίες λαμβάνετε 15ήμερο διαιτολόγιο με επισκέψεις 2 φορές το μήνα. Ότι και να επιλέξετε  η λιπομέτρηση συμπεριλαμβάνεται και πραγματοποιείται 1 φορά το μήνα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας με την διαιτολόγο θα έχετε τη δυνατότητα να την συμβουλεύεστε και τηλεφωνικά.

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

Το κόστος της υπηρεσίας μέτρησης βασικού μεταβολισμού είναι ανεξάρτητο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή της συνεργασίας σας με την διαιτολόγο. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μεμονωμένα χωρίς απαραίτητα να κάνετε χρήση άλλων υπηρεσιών.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Η υπηρεσία ανάλυσης σύστασης σώματος-λιπομέτρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χωρίς απαραίτητα να κάνει χρήση άλλων υπηρεσιών και καθορίζεται από την διαιτολόγο από την οποία μπορείτε να λαμβάνετε  σχετική ενημέρωση σε κάθε συνεδρία.

Αξιολόγηση Οξειδωτικού Στρες

Το κόστος της υπηρεσίας μέτρησης οξειδωτικού στρες  είναι ανεξάρτητο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε χωρίς απαραίτητα να κάνει χρήση άλλων υπηρεσιών και καθορίζεται από την διαιτολόγο από την οποία μπορείτε να λάβετε σχετική ενημέρωση.

Καλέστε μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική.

Επιπλέον υπηρεσίες

Κοινοποίηση

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα με τους φίλους σας!