Σχόλια πελατών

Τέλη Μαΐου 2015

Βλέποντας την κόρη μου να έχει χάσει κιλά και να έχει αλλάξει το σώμα της, αποφασίζω ότι ήρθε η ώρα ν’ ακολουθήσω κι εγώ τη διατροφή με την Γιώτα. Την Γιώτα με το καλημέρα τη συμπάθησα και κατάλαβα ότι θα με βοηθήσει κι εμένα για την απώλεια των κιλών μου. Κάναμε στην αρχή τις σχετικές μετρήσεις που ήταν κοντά στο «κόκκινο». Κι εκείνη χαμογελαστή μου είπε ότι θα τα πάμε στο «πράσινο». Μου φάνηκε αδιανόητο και δύσκολο αλλά με την πάροδο του χρόνου και το πέρασμα 8 μηνών, στα τέλη Ιανουαρίου 2016 τα καταφέραμε. Δεν το πίστευα, είδαμε «πράσινη» ένδειξη, είχαμε φτάσει στον στόχο μας.

Ήταν τέλεια, μια εμπειρία μοναδική που την έκανα με πολύ κέφι και καλή διάθεση και τώρα που δεν έχω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, έχω μάθει πώς να τρώω, τι να προσέχω, πώς να συνδυάζω τροφές, τι ν’ αποφεύγω και πότε. Να είμαι προσεκτική με το φαγητό και τις λιχουδιές.

Για να διατηρώ το σώμα μου και τη διάθεσή μου, είμαι πάντα χαρούμενη και γελαστή, γιατί ξεκινάει από την ομορφιά της απώλειας κιλών. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γιώτα, την άψογη, διακριτική, με την απλόχερη βοήθεια και τη μετάδοση της γνώσης της.

Εύχομαι να συνεχίζεις και να μας βοηθάς όλους εμάς να γινόμαστε πιο όμορφοι με την απώλεια κιλών μας. Ένας νέος τρόπος ζωής.

Περισσότερα
Κτιστάκη Αντωνία

Για πολλά χρόνια με βασάνιζαν τα περιττά κιλά μου, που παρά την όποια προσπάθεια έκανα να τα χάσω, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Αποφάσισα να επισκεφτώ τη Γιώτα 9 μήνες πριν. Με τη θετικότητά της και το λαμπερό της χαμόγελο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου κι έτσι ξεκινήσαμε… Στην αρχή έκανα κάποιες αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια η Γιώτα μου έκανε ζύγισμα και λιπομέτρηση… «Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα», μου είπε «θα δεις, θα τα καταφέρουμε»… Όταν εγώ τα έβλεπα μαύρα. Άρχισα να χάνω τα πρώτα μου κιλά, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ, άλλαξε η ψυχολογία μου, πλέον μπορούσα να χαμογελάσω και να νιώθω ευτυχισμένη, διότι τα παλιά μου ρούχα άρχισαν να μου ξανακάνουν. Ξεκίνησα το γυμναστήριο μετά από την παρότρυνση της Γιώτας, όπου πηγαίνω μέχρι και σήμερα.

Οφείλω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη Γιώτα, επειδή τώρα είμαι πραγματικά ικανοποιημένη με το είδωλό μου στον καθρέφτη, πράγμα το οποίο οδήγησε και στην καλυτέρευση της ψυχολογίας μου. Πλέον ξέρω τι και πόσο να τρώω, ποιοι συνδυασμοί τροφών ευνοούν το σώμα μου και ποιοι το δυσχεραίνουν. Θέλω να προσθέσω επίσης ότι η Γιώτα μου έμαθε να πίνω περισσότερες του απαραίτητου ποσότητες νερού το οποίο δεν έκανα. Το κυριότερο είναι πως αδυνάτησα χωρίς να πεινάω και χωρίς να χαλάσει το δέρμα μου με ραγάδες κ.α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Γιώτα για όλα αυτά που καταφέραμε μαζί, κάνοντάς μου μερικές φορές ακόμη και τον «ψυχολόγο».

Περισσότερα
Μαρίνα

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να αναφέρω την εμπειρία μου και τη γνώση που αποκόμισα από τη συνεργασία μου με τη διατροφολόγο Γιώτα Μίαρη.

Τη γνώρισα σε ένα σημείο καμπής στη ζωή μου κι είμαι πολύ ευγνώμων, γιατί βοήθησε αρκετά και σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσω τον τρόπο που τρέφομαι καθώς και τον τρόπο που συμπεριφέρομαι γενικώς σε πολλούς τομείς της ζωής μου!

Έχοντας κάνει πολλά πειράματα στη διατροφή μου, τα οποία δεν είχαν το αποτέλεσμα που ήθελα, η Γιώτα με έμαθε να ακολουθώ έναν πιο ευέλικτο τρόπο σκέψης, κάτι που πριν δεν είχα σκεφτεί από μόνη μου. Κάτι που ξεφεύγει από το τυπικό να ακολουθεί κανείς απλά έναν διαιτολόγο. Κάναμε ένα όμορφο ταξίδι μαζί. Αυτό νιώθω. Βασιστήκαμε βέβαια σε κανόνες υγιεινής. Όμως το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι μου έδειξε τον τρόπο να ακούω τα σημάδια και να τα αναγνωρίζω, να ελέγχω την πείνα μου και τα συναισθήματά μου. Να μη στερούμαι. Να έχω ποικιλία. Να βάζω μικρό πιάτο στο τραπέζι, να μειώνω τις θερμίδες μου. Όταν πρέπει, να χαλαρώνω. Να κοιμάμαι καλύτερα. Να μη στερούμαι εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή είμαι σε «δίαιτα».

Πλέον επιλέγω σωστά τις τροφές μου και τις παρασκευάζω εξίσου υγιεινά. Πίνω πολύ νερό. Έχω μάθει να διαβάζω τις ετικέτες τροφίμων και να αναγνωρίζω συνειδητά τις καλύτερες επιλογές σχετικά με το τι τρώω. Τα μικρά και συχνά γεύματα που ακολουθήσαμε με βοήθησαν στο να έχω καλύτερο μεταβολισμό καθώς και να γυμνάζομαι καλύτερα με ανάλαφρο στομάχι. Μεγάαααααλη αγάπη! Ευχαριστώ για όλα!

Περισσότερα
Νίκη

Μια διατροφολόγος, έτσι απλά! Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε να αλλάξω το σώμα μου και να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή μου. Όταν αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά, ουσιαστικά ξεκίνησα μία προσπάθεια να αλλάξω τον εαυτό μου, καθώς είχα 10 κιλά παραπάνω…

Η προσπάθεια αυτή για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, καθώς είχα δοκιμάσει πολλούς και ποικίλους τρόπους και όλοι είχαν αποτύχει! Εκεί είναι το σημείο όπου ξεκινάει η απογοήτευση και σε κυριεύει η ανασφάλεια.

Στην αρχή λοιπόν της συνεργασίας μας είδα ότι μπορώ να πετύχω και στη συνέχεια ότι μπορώ να εμπιστευθώ έναν εξειδικευμένο ειδικό που μπόρεσε να βρει λύσεις στα ιδιαίτερα προβλήματά μου (προβλήματα στάσιμου μεταβολισμού, γυναικολογικά προβλήματα κ.λπ.).

Επίσης, ότι τελικά η πολυπλοκότητα των διαιτών δεν είναι συστατικό επιτυχίας τους, αλλά η σωστή ισορροπία, οι απλές και εφαρμόσιμες προτάσεις μέσα στην καθημερινότητά μας, χωρίς να κουράζουν, μπορούν να σε οδηγήσουν στον στόχο σου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους επαγγελματίες που είναι συνειδητοποιημένοι και γνώστες της δουλειάς τους.

Περισσότερα
Στεφάνιακ Σάντρα - Ντάρια

Κοινοποίηση

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα με τους φίλους σας!